Digtesamling "Pathétique" - gratis download

Det er næsten seks år siden min første digtesamling blev udgivet. I den anledning frigiver jeg den i digital form som gratis download.

Pathetique

Bogen er delt op i to dele: Laetific, som behandler “lysere” emner som kærlighed, liv og håb; anden del er Miserabilis, som beskæftiger sig med temaer som død, krig, mørke og uro. Digtene er skrevet i perioden mellem 1997 og 2005 på flere lokaliteter: Danmark, Bosnien, Italien og Grækenland. Alle bogens illustrationer er lavet af Elvis Bego.

Ole Holmstrøm har skrevet om digtesamlingen: “Dinos poesi er ofte refleksioner over kærligheden og mørket, døden og lyset; disse mærkelige konstellationer (konfrontationer) som nogle dage virker så fjerne, men alligevel er en del af menneskets liv. Netop disse temaer dominerer i hans kommende digtsamling “Pathétique”, hvor melankolien afløser glæden, kærligheden kommer efter savn, døden er drømmenes nabo…”


Dino F. Avdibegović - Pathetique (1.48 MB)
28 digte på bosnisk og dansk.
Forlaget Frother, København, 2006.

Bogen kan downloades kvit og frit, men hvis du gerne vil støtte mig, kan du købe mig en en kop kaffe:

Buy Me a Coffee at ko-fi.com


Den første (blå) udgave af bogen er udsolgt i papirform hos forlaget og andre danske online boghandlere, men den anden udgave kan skaffes hos Lulu.

Jeg har ca. 10 stykker tilbage af det oprindelige oplag. Det danske forlag har lavet bogen i den autentiske “homemade” stil. Kontakt mig via email, hvis det har interesse.