Dino F. Avdibegović

På restaurant med vennerne

Categories: [dansk], [food]

Hvert år på denne tid mødes vi med vores venner og tager på et restaurant. Det er blevet en tradition, som vi startede sidste år, og vi er blevet enige om at holde den i live. Vi har ikke nogen specifikke krav til de restauranter vi vælger, men vi foretrækker generelt steder med et godt omdømme. Vi går ikke efter almindelige pizzeriaer eller typiske shawarmaboder.

Sidste år besøgte vi MeMu i Vejle, og det var en fantastisk oplevelse. Atmosfæren var både fin og eksklusiv, og personalet var venligt, professionelt og dygtigt. Det er ikke overraskende, da stedet tidligere fik en Michelinstjerne. Desværre er restauranten nu lukket, men jeg har hørt, at der snart vil opstå noget nyt.

Vores menu var:

Den sidste weekend gentog vi traditionen. Denne gang besøgte vi Restaurant Vedelsborg, som også ligger centralt i Vejle. Atmosfæren var behagelig, men i modsætning til MeMu var Vedelsborg mere fokuseret på naturligt lys. Maden var virkelig god, selvom den ikke var lige så original og på højde med sidste års oplevelse. Vi var begejstrede for de vine, der blev serveret til hver ret den aften. Alt i alt var det en flot og interessant oplevelse. Selskabet var perfekt (vi elsker at mødes med vores gode venner), og jeg håber, at vi vil fortsætte vores særlige og nyopfundne restauranttradition.

Menuen denne gang bød på:

IMG_3122
Torsk, ramsløg, skalotte, malt.

IMG_3130
Kalv, gulerod, timian, honning