Påske i Lütjenburg

Jeg kan roligt sige, at min familie og jeg har efterhånden skabt en fin tradition, og det er nemlig en familierejse til Tyskland hver påske. Dette år har vi fundet et rigtigt godt hotel, der befinder sig i en rolig lille by Lütjenburg. På vej ned til Lütjenburg stoppede vi i Flensburg og besøgte midtbyen og gågaden.

Især børnene var glade for vores hotel, da vi boede i hotellets suite, hvor der var masser plads til indendørsleg. Desuden benyttede vi flittigt hotellets swimmingpool, flere gange dagligt. Når vi ikke badede på hotellet, gik vi ture i byen, hvor vi ofte spiste is og kager, og drak cappuccino. Vi besøgte også stranden ved Hohwacht, der kun var 6 km væk fra vores hotel. Det var dejligt at opleve den friske østersøvind på vores kinder og samtidigt samle på muslingeskaller.

Image without description
Lütjenburg

En dag besøgte vi Kiel, hvor vi især opfyldte Amras ønske om at spise tyske fisch und chips. 🙂

På vej hjem til Danmark, stoppede vi i byen Plön, som vi besøgte i 2008. Det er en rigtigt fin og charmerende lille by, der befinder sig ved en stor sø. Desuden har den et pragtfuldt slot, bygget i 1633, der husede Holsteins fyrster. Bl.a. opholdt den danske konge Frederik VIII sig i længere periode på slottet.

Image without description
Ved slottet i Plön

VI har altid nydt vores rejser til Tyskland, hvor vi næsten udelukkende møder smilende og imødekommende mennesker. Desuden har Tyskland rigtigt meget at tilbyde både i dets byer og natur. Vi vil i hvert fald forsøge at fortsætte med vores påsketradition fremover.

Image without description
Plön

Comments: 0

Comments are closed.