Når Dybde møder Ringe

Nu har jeg fandeme forsøgt i flere uger at få mine penge tilbage efter at jeg har annulleret en mislykket avisabonnement.

En gang i juli måneden tegnede jeg 10-ugers abonnement på en virkelig seriøs og kompetent avis – Weekendavisen. Desværre viste det sig efter et par uger at de ikke kunne lavere avisen til min dør og jeg ved ikke helt præcist hvorfor for der var så mange forklaringer fra deres side. Jeg tror at det hænger lidt sammen med at avisen skiftede over til et nyt regnskabssystem eller noget lignende.

I løbet af de sidste 4-5 uger ringede jeg 3-4 gange og fortalte dem at jeg har annulleret mit abonnement, men at de ikke har refunderet mine penge. Jeg fik at vide at enten kunne de ikke se at de skyldte mig nogle penge eller at de vil de finde ud af det med deres regnskabsafdeling fordi “jeg kan ikke se det på min skærm“.

Så ringede jeg igen i går. Denne gang fik jeg fat i en ung dame og jeg fortalte hende hele historien helt fra skabelsen af Adam til de berygtede Muhammed-tegningerne og at jeg nu snart har brugt det beløb de skyldte mig på de forbandede telefonopringninger til deres abonnementservicenummer. På trods af min temperamentsfulde introduktion virkede hun venlig og entusiastisk og lovede at hun vil refundere pengene tilbage så hurtigt som muligt. Og ved I hvad? Jeg tror faktisk på hende, siden hun var den første pige fra Weekendavisen jeg talte med. Nej, hun var faktisk den første person der lød som om hun vil prøve at løse og afslutte denne sag.

I bund og grund drejer det sig ikke om de forbandede 190 kroner men om princip. Jeg har bedt dig om at hjælpe mig med et problem. Både jeg og du ved at det er dig der kan løse det og burde løse det så snart som muligt. Jeg kunne bare høre at de første 3-4 telefonmedarbejdere enten ikke kunne eller ikke ville komme mig i møde refundere de skide abonnementpenge.

Hvis der var bare en lille smule mere engagement og forståelse mellem mennesker, ville verden være meget smukkere sted (og visse virksomheder vil tjenne flere penge). Og det er faktisk synd for jeg kan vældig godt lide Weekendavisen med dens dybdegående og faktasøgende artikler og tekster. Men hvor er deres service ringe eller også var jeg bare uheldig (lidt for mange gange)…

[Update: 20. august 2008:] – Ha, ingenting er sket endnu! Ingen handling efter så mange telefonsamtaler?!
[Update: 7. september 2008:] …og stadig intet nyt fra vestfronten.

Comments: 0

Comments are closed.