Dinos uafhængighedsret

I dag har jeg lavet en pragtfuld middag for min familie. Jeg stod rigtig tidligt op, så lidt den sindsyge Gordon Ramsey på TV og fik indirekte inspiration til at lave mad. Jeg kørte til Bilka og købte alle nødvendige råvarer og gik så i gang. Resultatet var en ret fuldstændigt “opfundet” af mig som, ifølge min dame, smagte fantastisk.

Jeg brugte flanksteak som jeg smurte i olivenolie, rosmarin, timian, salt og peber. Jeg lod det stå i ca. 40 minutter før jeg gav det en omgang på panden. Jeg svitsede følgende grøntsager: en marokkansk sød rød peber, hele brune champignons, 2 gulerod og lidt hvidløg. Til sidst tilføjede jeg lidt sojasauce. På en tør pande ristede jeg sesamfrø, så tilføjede jeg kogte kartofler smurt i olivenolie. Allersidst tilføjede jeg lidt hakket persille. Som salat brugte jeg blot en silketomat med hvidløgsolie.

Image without description
Dinos uafhængighedsret

Kan det være meget bedre måde at fejre Bosniens uafhængighed? På denne dag, 1. marts 1992, besluttede Bosniens borgere via folkeafstemningen at landet skal være uafhængig af Jugoslavien.

Sretan Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine!

Comments: 0

Comments are closed.