Den sejeste dreng i ghettoen

Jeg skrev for et par dage siden at min kone havde købt en Lego Cherry Picker til mig. Jeg kan ikke beskrive den glæde og nydelse legen med Lego klodser gav mig. Det var som om jeg geniopdagede den glæde ved at lege da jeg var dreng. Jeg følte en enorm tilfredsstillelse mens jeg samlede de utallige legoklodser til en fuldblods Cherry Picker lastbil, ikke kun fordi det ledte til en resultat, men også fordi jeg kunne mærke hvor koncentreret og fokuseret jeg var. Efter tre-fire dages arbejde blev jeg færdig i går aftes.

Jeg brugte i alt 5 timer og 35 minutter, men så fandt jeg ud af at kranen kunne ikke gå op eller ned, kun dreje om sin akse. Næsten med tårer i øjnene gik jeg i gang med at finde ud af hvor lå problemet. Efter heftig brug af tænder, negle, fingre og hænder, skilte jeg næsten helt den bagerste del af lastbilen. Og jeg fandt ud af en lille plastikdel ikke sad ordentligt, derfor kunne ikke kranen hverken løfte op eller ned. Så jeg brugte ekstra halvanden time, så i alt blev der brugt ca. 7 timer på at bygge den sejeste og stærkeste kranlastbil i Jylland.

Nu er jeg uden tvivl den sejeste dreng i ghettoen.

Image without description

Comments: 0

Comments are closed.