Weissenhäuser Strand

Fra den 4-9. april var vi for første gang i en af Tysklands største feriekomplekser: Weissenhäuser Strand hvor der findes alle mulige former for rekreation og afslapning. Der er muligt at cykle, svømme i det store badeland, spille minigolf, gå ture langs stranden, være aktiv ude i Columbus Park, wellness, massage, badminton, bordtennis, tennis, squash og meget, meget mere. Udover at være aktive, spiste vi også rigtig godt i kompleksets restauranter, men sandelig også i Kiel og Oldenburg hvor vi spiste fantastisk godt på en græsk restaurant.

Jeg tror ikke at det bliver vores sidste besøg i Weissenhäuser Strand. Det kan varmt anbefales ikke kun til børnefamilie, men også til alle andre, for stedet kan virkelig tilbyde alle et eller andet. Ingen tvivl.

 

One Reply to “Weissenhäuser Strand”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *